مقاله معماری ذخیره سازی ابری

توضیحات

+

 

بخشی از متن:
فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT) یک بخش جدایی ناپذیر از فرآیندهای کسب و کار است که تحویل و عملکرد عملیات کسب وکار را تحت تاثیر قرار می دهد . بنابراین شرکت ها قسمت بزرگ از بودجه شان را برای خریداری و نگه داری زیر ساخت های ICT می کنند. نیازهای کسب وکار هرگز در همان جا باقی نمی ماند ،آنها تمایل به کوچک شدن و رشد دارند. اما زیر ساخت های ICT معمولاً برای پاسخویی به تقاضا در ساعات اوج مصرف به دست آورده شده است .بنابراین ،سرمایه گذاری عظیم در راه اندازی سخت افزار و نرم افزار ICT  به سمت بیشترین زمان که مورد استفاده قرار گرفته می رود. بهبود های مکرر در تکنولوژی تمایل برای ساختن نرم افزار و سخت افزار موجود را غیر متداول کرده است. شرکت ها مقدار زیادی را برای نگه داری زیر ساخت های ICT صرف می کنند ، که مخصوصا برای کسب و کارهای کوچک عملی نیست .دپارتمان های ICT باید تمرکز بیشتر به فعالیت های روزانه مربوط به  ICT به جای تمرکز روی فعالیت های هسته کسب و کار کنند. اما حال با ، محاسبات می تواند به عنوان یک سرویس کمکی استفاده شود . محاسبات ابری برای تحویل منابعIT به عنوان سرویس های  از طریق اینترنت مراجعه می کند، مغایر با میزبانی و عملیاتی این منابع به طور محلی براساس اشتراک یا به ازای پرداخت استفاده می شود.
جان مک کارتی در سال ۱۹۶۱ اضهار کرد که “محاسبات ممکن است روزی به عنوان یک ابزار کمکی سازمان یابد”. پیش بینی او با افزایش در سرعت شبکه و قابل اطمینان اینترنت تحقق یافت. محاسبات ابری به مردم اجازه می دهد تا از آن برای محاسبات، ذخیره سازی و شبکه به ازای پرداخت استفاده کنند که مشابه با روش سرویس های الکتریکی و تلفن که استفاده شده است. بسیاری از تکنولوژی های دیگر مانند محاسبات توزیع شده ،مجازی سازی ،محاسبات شبکه ای و محاسبات کمکی همچنین برای توسعه محاسبات ابری منجر شده است . با توجه به تعریف موسسه ملی استاندارد و فناوری (NIST) ، محاسبات ابری یک مدل برای توانا ساختن مناسب ، بر روی تقاضا دسترسی شبکه به یک مخزن مشترک از منابع محاسباتی پیکربندی شده (مانند:شبکه ها،سرورها،ذخیره سازی، کاربرد ها و سرویس ها) که می تواند به سرعت و با تلاش حداقل مدیریت یا تعامل ارائه دهنده خدمات منتشر شود فراهم شده است.
 
فهرست مطالب:
چکیده
۱- مقدمه     
۲- توانمند ساز های کلیدی برای     
۳٫۱- رشد و ابستگی تمام عملیات های کسب و کار در ICT     
۳٫۲- انفجار داده های دیجیتال در یک نرخ نمایی     
۳٫۳- مجموعه جدید از داده و کاربردها     
۳٫۴- مصارف IT     
۳٫۵- عدم حرفه ای ذخیره سازی ماهر     
۳٫۷- مجازی سازی     
تحولات ذخیره سازی ابر     
معماری ذخیره سازی ابر     
۵٫۱- لایه رابط ابر     
۵٫۲- لایه مدیریت داده     
۵٫۳- لایه ذخیره سازی     
۶- اصول طراحی ذخیره سازی ابر     
۷- فرصت ها وشیوه های صنعتی در ذخیره سازی ابر     
۸- دغدغه ها و چالش ها     
۹- طراحی سیستم     
۱۰-۹٫۱- لایه ذخیره سازی داده     
۹٫۲- لایه پردازش انتقال     
۹٫۳- لایه سیستم وب     
۹٫۴- مدل اولیه سیستم     
۱۱- نگاهی به سرویس ذخیره سازی ابری مایکروسافت، Sky Drive    
۱۲- نتیجه گیری    
فهرست منابع و ماخذ

فرمت فایل دانلودی:.docx

فرمت فایل اصلی: DOCX

تعداد صفحات: ۴۱

حجم فایل:۶۸۱ کیلوبایت

پرداخت و دانلود قیمت: ۵۹۰۰  تومان 

Image result for blinking arrow down+gif

توجه مهم :

*دوست عزیز در صورت نداشتن رمز پویا یا قطع بودن درگاه بانکی ، لطفا نام پروژه درخواستی خود را جهت هماهنگی برای دریافت شماره کارت واریزی و دریافت لینک دانلود، به واتساپ پشتیبانی سایت  ۰۹۳۹۲۷۶۱۶۳۰  ارسال کنید *(از ساعت ۸ الی ۲۳)

Related posts

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *