.

پروژه پاورپوینت تهران ۵۷ اسلاید

.

توضیحات

+

شرح پروﮊه مرمت
در سال ۱۳۸۶ به سفارش معاونت فنی عمرانی منطقه ۱۲ طراحی این پروﮊه آغاز شد . پیرو مطالعات کارشناسی و با توجه به استعداد و قابلیت های بنا و اعلام آسیب شناسی و آسیب نگاری موجود پروژه برای زنده سازی و احیا مجموعه، و با توجه به نیازهای منطقه واستعداد محل ، جهت احیاء مجموعه کاربریهای مورد نیاز به شرح زیر اعلام گردیده است :
۱) ایجاد مرکز فرهنگی با امکان فعالیت های درون محله ای
۲) ایجاد مرکز اسناد تاریخی (موزه) با محدودیت موثر در بافت محله
۳) ایجاد کتابخانه کانون پرورش فکری (با امکان شناخت کالبدی برای سنین مختلف و معرفی تارو پود بافت قدیم برای نسل جدید)
۴) ایجاد دفترکار برای ارگانهای محل (شهرداری ناحیه – شورای محل و…)
۵) چایخانه و رستوران سنتی

پروژه پاورپوینت ۵۷ اسلاید

.

پیرو اعلام کاربریها ی مشروحه کارفرمای محترم با در نظر گرفتن جمعی جهات و اشرافیت به نیاز های محله گزینه شماره یک را به عنوان گزینه برتر انتخاب و جهت ادامه طراحی اقدام به ابلاغ شد.

کاربری فرهنگی مجموعه :
جهت جایگزین نمودن کاربری فرهنگی در مجموعه سرای کاظمی ، با توجه به استعداد محل و تمایل به ایجاد حداقل تغییرات در ساختمان و در نظر گرفتن روابط بین عملکردها کاربری فوق به بخش های فرهنگی و آموزشی و خدماتی پشتیبانی و تاسیساتی بشرح زیر تقسیم گردیده و با توجه به ازدهام هر کدام به شیوه زیر تفکیک و تعریف می گردند :
۱) بخش فرهنگی – شامل فضاهای سمعی بصری – گالری ها و فروش کتاب و نشریات و کتابخانه و فضایی برای مطالعه.
۲) بخش آموزشی– شامل کارگاه های عملی ،کلاس های تئوری و آموزشی.
۳) بخش خدماتی و پشتیبان
۴) تاسیساتی

بخش فرهنگی
با توجه به نحوه عملکرد بخش فرهنگی و آرامش حاکم در این بخش ، سالن مرکزی تالار با داشتن وسعت زیاد و یکپارچگی درفضا ها وامکان نورگیری مناسب و از همه مهمترقرار گیری در هسته مرکزی مجموعه جهت فضای گالری و نمایشگاه در نظر گرفته شده است ،قسمت کنترل و برنامه ریزی این بخش در ضلع شرقی و ورود و دسترسی آن از در جنوب شرقی ساختمان صورت می گیرد.
بخش سمعی و بصری با توانایی فروش و عرضه نوار و CD صوتی و تصویری و کتاب و نشریه پیشنهاد شده است. با توجه به نوع عملکرد فعالیت فوق الذکر این بخش بصورت مجزا از طریق ورودی شرقی از طرف کوچه امام زاده یحیی قابل دسترسی بوده و حیاط کوچک شرقی و اطاق های مشرف به تراس آن در اختیار این واحد قرار گرفته است.
جهت دسترسی و ارتباط مناسب بین دو حیاط شمالی و جنوبی و حفظ ورودی ها با جابجایی پله موجود در حیاط شمالی ،ارتباط توسط راهروی سر پوشیده ای راه گشایی شده است، در این راهرو ورودی واحد سمعی بصری ،راهروی دسترسی به نیم طبقه اول شمالی و ورودی اصلی ساختمان وگالری ها در نظر گرفته شده است.
واحد مطالعات شامل : کتابخانه ،سالن مطالعه و دفتر طرح و برنامه به دلیل نیازمندی به هماهنگی پیوسته وارتباط نزدیک در قسمت غربی طبقه همکف و کلاس های آموزش و فراگیری در ضلع غربی مشرف به تراس و حیاط شمالی در نظر گرفته شده است.

=========================================================