ورزش و دیابت

 

ورزش و

قیمت :   ۱۸۰۰ تومان ( یکهزار و هشتصد تومان)

تعداد صفحات:

۱۸  (هیجده)

دسته :

ورزشی

نوع فایل:

Word

توضیحات:


فهرست مطالب

مقدمه

؟

(بدن سازی)

؟

آیا هر نوع ورزشی را می‌توان انجام داد؟

؟

» ورزش و دیابت نوع ۲

» ورزش و دیابت نوع ۱

نتیجه گیری

منابع و ماخذ

 

مقدمه :

مزایای ورزش برای شما چیست؟ ورزش برای همه مهم است، اما به دلایل متفاوت تعداد اندکی از ما ذاتاً ورزشکار هستیم. اغلب هم هرگز به جایگاهی مانند بازی در لیگ فوتبال، حضور در مسابقات تنیس ویمبلدون و الگوی قهرمانی اسکیت در المپیک نمی رسیم. بنابراین چرا خود را با ورزش سرگرم کنیم؟ چرا بدویم، بپریم و داغ و عرق کرده و خسته شویم، از این خستگی چه عایدمان می شود؟زندگی طولانی
در مورد یک زندگی طولانی همراه با شادکامی چه فکر می کنید؟ امری دست نیافتنی به نظر می رسد اما براساس مطالعات علمی، ورزش ملایم منافع خارق العاده ای در بر دارد. به علا.وه، ورزش به کنترل وزن، کاهش فشار خون و کلسترول، پیشگیری از سکته قلبی، تقویت سیستم دفاعی بدن، رهایی از دردهای آرتروز، به تأخیر انداختن پوکی استخوان، پیشگیری از انواع سرطان ها و نیز در سلامت فکر و حتی اخلاق در پیری کمک می کند.
بنا به دلایل ناشناخته بیولوژیک، احتمالاً ورزش برای افراد دیابتی بسیار مهم تر می باشد و می تواند به کنترل قند خون کمک کند. بنا به گفته دکتر مادلین فرنستورم (Madelin Fernstorm)، رئیس مرکز کنترل وزن دانشگاه پیتزبورگ؛ ورزش به کنترل قند خون کمک می کند.
میزان قند خون با ورزش ملایم و فعالیت بیشتر بهتر کنترل می شود و دیابت بهترین انگیزه برای انجام فعالیت ورزشی می باشد.
کند کردن روند ابتلا به دیابت
ورزش، نیاز به دارو و انسولین را کاهش می دهد. براساس مطالعات گسترده در سال ۲۰۰۱ تحت عنوان برنامه پیشگیری از دیابت نشان داده شد ورزش می تواند روند پیشرفت منجر به دیابت نوع ۲ را کندتر سازد. شاید شما که در حال مطالعه این مجله هستید، یک دیابتی هم باشید.
دکتر آلبرایت (Ann Albrighte) از دانشگاه کالیفرنیا در سانفرانسیسکو و رئیس بخش برنامه پیشگیری و کنترل دیابت می گوید: می توان از روند ابتلا، با ورزش پیشگیری به عمل آورد. با ورزش ملایم آغاز کنید، سعی نکنید در روز اول، فعالیت خود را با دوی ماراتن شروع کنید. برای شما یک پیاده روی کوتاه به مدت ۱۵ دقیقه ۲ روز در هفته یا حتی پیاده روی کوتاه مناسب است. اگر برای مدت مدیدی فعالیتی نداشته اید همین فعالیت کم نیز بیش از حد تصورتان مفید خواهد بود. البته، اگر شیوه زندگی خود را تغییر دهید و ورزش را شروع کنید باید با پزشک خود مشورت نمایید تا او با دقت نظر بیشتری در مورد نوع دارو و درمان دیابت شما تصمیم گیری کند. 

ورزش و دیابت :

امروزه بروز دیابت در کشورهای جهان به موازات کاهش میزان فعالیت مردم و افزایش چاقی به طور فزاینده ای بیشتر شده است. با توجه به نقش ورزش در افزایش سطح فعالیت و کاهش وزن می توان به اهمیت آن در پیشگیری و درمان دیابت پی برد. اکثر افرادی که دیابت خود را کنترل می کنند کسانی هستند که به طور منظم ورزش می نمایند. در واقع ورزش یکی از سه پایه اصلی درمان دیابت را علاوه بر رژیم غذایی و داروها تشکیل می دهد.

همانطور که می دانید ورزش در کنار تغذیه مناسب و مصرف منظم دارو (قرص یا انسولین) سبب کنترل قند خون شما خواهد شد. یک فرد دیابتی باید با فراگیری آموزش لازم و به کمک کنترل روزانه قند خون و ادرار، بین فعالیت بدنی، غذا و داروی خود تعادل مناسب ایجاد کند تا نه تنها از افزایش قند خون خود جلوگیری کند بلکه مانع هیپوگلیسمی یا افت قند خون نیز شود.

فعالیت بدنی و ورزش در زندگی شما تأثیرات مثبتی دارد از جمله:

حساسیت بدن شما را به انسولین افزایش می‌دهد و سبب کاهش قند خون می شود.

در تنظیم فشار خون مؤثر است.

با کاهش توده چربی بدن به کاهش وزن شما کمک می کند.

سبب افزایش انرژی و کاهش استرس شما می شود.

سبب کاهش کلسترول بد و افزایش کلسترول خوب می شود.

سبب پیشگیری از مشکلات قلبی – عروقی و حوادث عروقی مغز می شود.

به استحکام استخوان ها کمک کرده و از پوکی استخوان جلوگیری می کند.

و …

نتایج یک بررسی گسترده تحت عنوان “برنامه پیشگیری از دیابت” در آمریکا نشان داده  است که داشتن فعالیت بدنی روزانه و پیروی از یک تغذیه صحیح که سبب کاهش ۵ تا ۷ درصد وزن شود، می تواند نقش چشمگیری در پیشگیری از ابتلا به دیابت نوع۲ داشته باشد.

چه نوع فعالیت بدنی مفید است؟

چهار نوع فعالیت بدنی برای شما مفید است.

افزایش فعالیت در کارهای روزانه

ورزش های هوازی

ورزش های قدرتی (بدن سازی)

ورزش های کششی

  1. در کارهای روزانه فعال‌تر باشید:

افزایش فعالیت در کارهای روزانه سبب مصرف بیشتر کالری در روز می شود. کارهای زیادی وجود دارد که با انجام آن می توانید انرژی بیشتری مصرف کنید. در ادامه به چند نمونه اشاره می‌کنیم:

هنگام صحبت با تلفن راه بروید.

با بچه ها بازی کنید.

کانال تلویزیون را با دست عوض کنید.

در باغچه خانه خود کار کنید.

خانه را تمیز کنید.

ماشین خود را بشویید.

ماشین خود را یکی دو ایستگاه جلوتر نگه دارید و  مقداری از راه را پیاده بروید.

برای خرید روزانه پیاده بروید.

به جای آسانسور از پله استفاده کنید.

در محل کار تا حد امکان راه بروید.

و …

  1. ورزش های هوازی

ورزش های هوازی، ورزش هایی هستند که طی آن، تعداد زیادی از عضلات به کار گرفته شده و سبب افزایش ضربان قلب شما می شوند. در ورزش های هوازی تنفس شما عمیق تر خواهد بود. انجام ورزش های هوازی به مدت ۳۰ دقیقه و حداقل ۴ تا ۵ روز در هفته برای شما بسیار سودمند خواهد بود. شما می توانید این ۳۰ دقیقه را به دفعات تقسیم کنید، به عنوان مثال ۱۰ دقیقه پیاده روی بعد از صرف سه وعده اصلی غذایی.

اگر برای مدت زیادی ورزش نکرده اید قبل از هر چیز از پزشک خود در مورد افزایش فعالیت بدنی سئوال کنید. قبل از ورزش به مدت ۵ دقیقه بدن خون را گرم، و پس از ورزش بدن خود را سرد کنید. می توانید ورزش را به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه در روز شروع کرده، رفته رفته مدت آن را افزایش دهید تا بتوانید ۱۵۰ تا ۲۰۰ دقیقه در هفته ورزش کنید.

همیشه برای زمان ورزش خود برنامه ریزی کنید. اگر منتظر رسیدن زمان خالی برای انجام ورزش هستید، این فرصت هرگز دست نخواهد داد. انجام فعالیت‌های ورزشی به صورت دسته جمعی و همراه سایر اعضای خانواده یا دوستانتان می تواند لذت بخش تر بوده و انگیزه بیشتری برای ورزش در شما ایجاد کند. همچنین فراموش نکنید هنگام ورزش به مقدار کافی آب بنوشید. ورزش های هوازی مانند:

قدم زدن یا به آهستگی دویدن

شنا یا نرمش در آب

دوچرخه سواری

رقصیدن

ورزش هایی مانند والیبال، بسکتبال، تنیس و …

شرکت در کلاس های ایروبیک

  1. ورزش های قدرتی:

انجام ورزش هایی مانند بلند کردن وزنه، استفاده از نوارهای ارتجاعی یا کار با دستگاه های بدن سازی هفته ای ۲ تا ۳ بار، سبب افزایش عضلات شما می شود.  وقتی توده عضلانی شما بیشتر می شود و چربی بدن شما کاهش می یابد، حتی در زمان‌های بین ورزش نیز کالری بیشتری می‌سوزانید. ورزش های قدرتی سبب می شود کارهای روزانه را بهتر انجام دهید. همچنین به تعادل و سلامت استخوان های شما نیز کمک می کند.

  1. ورزش های کششی:

حرکات کششی سبب نرمی مفاصل و عضلات بدن شده و از آسیب و سفتی عضلات بعد از سایر ورزش‌ها جلوگیری می کند.

چه زمانی برای ورزش کردن مناسب است؟

همیشه از پزشک خود در مورد زمان ورزش سئوال کنید. پزشک بر اساس برنامه روزانه شما، رژیم غذایی‌تان و داروهای دیابت شما بهترین زمان ورزش را مشخص خواهد کرد. معمولاً برای افراد دیابتی ۱ تا ۳ ساعت پس از صرف غذا، مناسب‌ترین وقت برای ورزش است. همیشه قبل از شروع ورزش، قند خونتان را اندازه بگیرید. وقتی قند خون ناشتای شما بالای ۲۵۰ است یا قند خون بالای ۳۰۰ دارید یا مقدار زیادی کتون در ادرار خود دفع می‌کنید، زمان مناسبی برای ورزش نیست و اگر ورزش کنید قند خون شما بالا خواهد رفت.

آیا هر نوع ورزشی را می‌توان انجام داد؟

اگر دچار عوارض دیابت هستید برخی از فعالیت های ورزشی سبب تشدید مشکل شما خواهد شد. به یاد داشته باشید که بسیاری از عوارض دیابت ممکن است هیچ گونه نشانه ای نداشته باشد. بنابراین قبل از اقدام به هرگونه فعالیت ورزشی با پزشک خود مشورت کنید. قبل از شروع فعالیت های ورزشی پزشک شما باید آزمایش های چک آپ را برای شما انجام دهد، شما را برای معاینه ته چشمی و معاینه قلبی ارجاع دهد، عملکرد کلیه های شما را با آزمایش میکروآلبومین بررسی کند و همچنین پاهای شما را  نیز معاینه کند.

به چند مثال زیر توجه کنید:

فایل کامل این تحقیق ۱۸ صفحه بصورت ورد WORD مرتب و فونت بندی شده می باشد.
در تمامی ساعات شبانه روز >> پرداخت آنلاین و دانلود آنلاین پروژه



توجه مهم :

*دوست عزیز در صورت نداشتن رمز پویا یا قطع بودن درگاه بانکی ، لطفا نام پروژه درخواستی خود را جهت هماهنگی برای دریافت شماره کارت واریزی و دریافت لینک دانلود، به واتساپ پشتیبانی سایت  ۰۹۳۹۲۷۶۱۶۳۰  ارسال کنید *(از ساعت ۸ الی ۲۳)

Related posts

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *